Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Unizo goes Hollywood!

15 november 2018 @ 6:30 pm - 10:00 pm

Gratis

Dat Vilvoorde dé Vlaamse mediastad bij uitstek is, weten de meesten wel. Sinds de komst van VTM in 1989 vonden verschillende mediabedrijven hier al een vaste stek. Denk maar aan Videohouse, Woestijnvis en SBS Belgium. De Zennestad is vaak ook op de buis te zien in populaire tv-programma’s als De ideale Wereld, het Nieuws, D5R, … De Vilvoordenaars zijn het dus inmiddels al gewoon om tussen de Vlaamse sterren te vertoeven.

Maar wist je dat er hier vanaf volgend jaar ook internationale sterren met hun hele filmcrew zullen neerstrijken?

Op 2 januari 2019 opent een van ’s werelds grootste onderwaterstudio’s immers de deuren. En dit hier in Vilvoorde. Een primeur dus!

Speciaal voor de gelegenheid komt Wim Michiels, General Manager van Lites, ons op de dag van de ondernemer het verhaal achter zijn bedrijf en de geheimen van zijn onderwaterstudio vertellen. We zeggen er meteen al bij dat hij een verrassing van formaat in petto heeft …

Wie je die avond nog mag verwachten, is de Vilvoordse ondernemer Rudi Jennes, zaakvoerder van Jennes. Die komt zijn zaak kort voorstellen en was zo vriendelijk om ons zijn Brasserie Taste ter beschikking te stellen voor onze Dag van de ondernemer.

Programma:
18u30 – Ontvangst
19u00 – Welkom Voorzitter UNIZO & Rudi Jennes
19u15 – Ondernemer Wim Michiels over grootste onderwaterstudio ter wereld
20u10 – Netwerkmoment

Locatie: Brasserie Taste (Leuvensesteenweg 331, 1800 Vilvoorde)

Deelnameprijs: GRATIS

Benieuwd welke sterren je vanaf volgend jaar zoal tegen het lijf kunt lopen in Vilvoorde? Schrijf je dan zeker in voor onze Dag van de Ondernemer op donderdag 15 november.

Gegevens

Datum:
15 november 2018
Tijd:
6:30 pm - 10:00 pm
Kosten:
Gratis
Site:
http://eepurl.com/dK2eIo

Organisator

Unizo Vilvoorde

Locatie

Brasserie Taste
Leuvensesteenweg 331
Vilvoorde, 1800 België
+ Google Maps
Site:
https://www.brasserietaste.be/

Pin It on Pinterest