Op 3 oktober mochten we 60 Vilvoordse handelaars en ondernemers verwelkomen op het lanceringsevent van Unizo Vilvoorde. Het was fantastisch om zoveel gepassioneerde en enthousiaste aanwezigen te kunnen ontmoeten.

Tijdens het event stelde Voorzitter Ronald Rotmans het team van 12 bestuurders achter Unizo Vilvoorde voor aan het publiek.

Het team bestaat uit een goeie mix van gevestigde waarden en een nieuwe lichting ondernemers in Vilvoorde die allemaal hetzelfde doel voor ogen hebben, namelijk van Vilvoorde een verrassende, dynamische en aantrekkelijk stad maken.

Zoals we jou al kort even voorstelden, hebben we voor Vilvoorde ambitieuze plannen, want er is nog veel ruimte voor verandering en verbetering om van Vilvoorde een echt verrassende stad te maken.

Om de uitdagingen voor de stad efficiënt te kunnen aanpakken, is het team onderverdeeld in werkgroepen:

  • Team Communicatie en Ondernemers
  • Team Starters
  • Team Handel
  • Team Vorm: Mobiliteit, Handelskern en Ruimtelijke ordening
  • Team Integratie
  • Team Horeca

Wellicht heb jij ook een mening over wat er kan verbeterd worden of veranderen in Vilvoorde en die mening willen wij graag kennen. Want binnen een goed jaar zijn er immers gemeenteraadsverkiezingen.

In aanloop van de verkiezingen willen wij aan de politieke partijen een duidelijke boodschap meegeven over wat ondernemers en handelaars verwachten van hun toekomstig gemeentebestuur. Daar beginnen we nu aan, zodat de partijen dit kunnen meenemen in hun verkiezingsprogramma.

Wij nodigen je daarom uit voor een boeiend gesprek samen met collega-ondernemers om onze prioriteiten op te maken.

We bespreken samen wat in onze stad moet veranderen, zodat wij nog beter kunnen ondernemen en we bekijken wat er moet gebeuren om van Vilvoorde een aantrekkelijke en dynamische stad te maken.

Praktische info:

De brainstorm gaat door op donderdag 26 oktober 2017 om 19u30 in Brasserie De Met in Vilvoorde. Schrijf in om deel te nemen via email aan info@unizovilvoorde.be.

Kan je niet deelnemen, maar heb je wel suggesties of ideeën? Stuur ze dan ook door via info@unizovilvoorde.be.

Wij rekenen op jouw steun!

Tot dan!

Pin It on Pinterest